Een goede domeinnaam

Een goede domeinnaam
Een goede domeinnaam kiezen is in deze tijd niet eenvoudig. Praktisch alle voor de hand liggende namen zijn bezet. Hoe onderscheid je je van de massa?
Een domeinnaam moet binding hebben met je bedrijf of produkt. Daarnaast moet hij bij mensen blijven hangen. Korte domeinnamen, zelfs in de raarste combinaties, zijn praktisch allemaal bezet.

Wat mag een domeinnaam kosten?

Een domeinnaam is waardevol, het is je branding, je visitekaartje en brengt ook een gevoel van geloofwaardigheid over. Een relevante domeinnaam blijft makkelijker hangen. Een korte domeinnaam is makkelijker in te typen op bijvoorbeeld mobiele telefoons.

Een domeinnaam speelt ook een rol in de zoekresultaten. Als het zoekwoord wat mensen opgeven in je domeinnaam voorkomt, win je punten bij Google. Als je domeinnaam moeilijk te onthouden is, of makkelijk verkeerd te spellen is, mis je verkeer op je website.
Op LinQy hebben we domeinnamen die voor de vorige eigenaar overbodig zijn, maar wel een waarde vertegenwoordigen.
Bekijk de domeinnamen, en als er iets voor je tussen zit, neem dan contact met ons op. Domeinnamen zijn te koop, maar eventueel ook te huur voor een korter lopend project.
Linqy logo

De digitale domeinnamen etalage van OfficeFLEX